Volg ons op Social Media!

Showroom & werkplaats

Showroom

In onze ruime showroom presenteren wij de nieuwste modellen scooters, motorscooters en fatbikes. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Vespa & Piaggio en hebben tevens een breed assortiment aan tweedehands scooters.

Onder het genot van een kopje koffie voorzien wij je graag van deskundig advies en alle benodigde informatie, zodat je op je gemak de juiste tweewieler of fatbike kunt kiezen.

 

Werkplaats

Onze werkplaats is volledig gericht op onderhoud, reparatie, herstel, styling en keuring van Vespa & Piaggio scooters. We hebben ons onderscheiden door vast te houden aan onze kernwaarden: kwaliteit boven kwantiteit. Wij streven altijd naar de beste service en hoogwaardige kwaliteit. 

Bij ons wordt de klant altijd op de hoogte gehouden van eventuele problemen met de scooter en of deze noodzakelijk zijn of slechts adviespunten betreffen.

In onze moderne werkplaats kun je terecht voor diverse soorten onderhoud en reparaties, schadetaxaties, schadeherstel, aankoopkeuringen, het omkeuren van snorscooters naar bromscooters en het in orde maken van RDW WOK-meldingen.

Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en accessoires om maximale functionaliteit en veiligheid van motoren en scooters te waarborgen na reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 

Afspraak maken voor scooter reparatie Haarlem?