Volg ons op Social Media!

Onderhoud & reparatie

Scooter onderhoud & reparatie

Onze ervaren en gediplomeerde monteurs beschikken over de expertise om jouw scooter, motorscooter of fatbike in uitstekende conditie te houden.

Wij staan garant voor professioneel onderhoud, solide reparatiewerk en bijzonder vriendelijke service. Of je nu een nieuwe of gebruikte scooter aan ons toevertrouwt, wij garanderen altijd optimale mobiliteit en uitstekende service. Dankzij onze moderne diagnoseapparatuur zijn we direct verbonden met het netwerk van Vespa & Piaggio.

Onze uitgebreide voorraad onderdelen is te vinden in ons magazijn of kan snel verkregen worden. Uiteraard werken we volgens de voorgeschreven fabrieksnormen, zodat je indien van toepassing altijd aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie.

In onze moderne werkplaats kun je terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties, schadetaxaties, schadeherstel, aankoopkeuringen en het gereedmaken van een RDW-keuring. We bieden tevens een haal- en brengservice aan.

Onze werkplaats maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen en accessoires om maximale functionaliteit en veiligheid op het gebied van motoren en scooters te waarborgen na reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Een transparant en concurrerend prijsbeleid, naleving van de afgesproken levertijden op de servicebonnen, reparaties op basis van vooraf overeengekomen offertes en gegarandeerde kwaliteit van de dienstverlening zijn de onderscheidende kenmerken van de servicecentra van Vespa & Piaggio.

Afspraak maken voor scooter reparatie Haarlem?