Volg ons op Social Media!

Over ons

Over Fevzi Scooters

Met meer dan 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en sinds 2 jaar gespecialiseerd in Fatbikes, is Fevzi Scooters dé specialist in Vespa & Piaggio scooters en motorscooters in Haarlem en omstreken. 

Als experts in het merk Vespa & Piaggio, en alle merken wat betreft Fatbikes, staan wij garant voor vakkundig onderhoud, betrouwbare reparaties en een uiterst vriendelijke service.

In onze uitgebreide showroom presenteren wij trots de nieuwste modellen scooters, motorscooters en Fatbikes. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij jouw nieuwe tweewieler of Fatbike zelfs binnen enkele uren leveren!

Wij begrijpen dat de keuze voor een tweewieler of Fatbike niet lichtzinnig wordt genomen. Daarom helpen wij bij Fevzi Scooters je graag om de juiste keuze te maken. Onder het genot van een kopje koffie staan wij klaar om je te adviseren en alle benodigde informatie te verstrekken, zodat je in alle rust de perfecte tweewieler of Fatbike kunt vinden die bij jou past.

Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en breng een bezoek aan onze showroom. Bij Fevzi Scooters maken we jouw zoektocht naar de ideale tweewieler of Fatbike een plezierige ervaring!

Afspraak maken voor scooter reparatie Haarlem?