Telefoon Icoon Knop
vespa-logo-zwart

Primavera RED 50

De (VESPA PRIMAVERA)RED gaat over zorg, een verschil maken en solidariteit. De kleur rood omhult Vespa’s iconische vorm in elk aspect, van het frame tot de velgen tot het ergonomische zadel, en drukt de gedeelde vastberadenheid uit om wereldwijde pandemieën te bestrijden. Het slanke ontwerp met chrome accenten combineert moderne details aan tijdloze elegantie om een perfecte balans te creëren tussen hedendaagse smaak en traditie.
Voor elke verkochte (VESPA PRIMAVERA)RED gaat een deel van de opbrengst naar het Wereldfonds.

 4.399,00

Garantie

Onze producten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantie biedt u de zekerheid dat uw aankoop gedurende twee jaar na de aankoopdatum beschermd is tegen eventuele fabricagefouten en technische problemen. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan dekt de garantie zowel de onderdelen als de arbeidskosten voor de noodzakelijke reparaties. Wij streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren, en onze 2 jaar fabrieksgarantie is een weerspiegeling van ons vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Proefrit aanvragen?

Leuk dat je een proefrit op de Primavera RED 50 wil maken! Om je de beste service te bieden, willen we graag weten wanneer je langs komt. Kun je ons laten weten welke datum en tijd het beste voor je uitkomt? We bellen je dan terug om de afspraak te bevestigen.
Datum
Tijd

Primavera RED 50 Personaliseren?

Leuk dat je de geïnteresseerd bent in de Primavera RED 50 Laat je gegevens achter om een afspraak met ons te maken. Samen gaan we op zoek naar de beste uitvoering voor de ultieme ervaring. Met een breed scala aan accessoires en kleurenopties helpen we je om precies datgene te kiezen wat bij jou past, onder het genot van een heerlijke kop koffie.
Personaliseer Primavera RED 50

Specificiaties