Telefoon Icoon Knop
Cowboy-e-bike-logo

Cowboy Cruiser ST

Het instapframe van de Cowboy Cruiser ST brengt gemak in je dagelijkse rit. De zithouding van de Cowboy Cruiser ST is meer rechtop dan bij de Cowboy Classic. Deze Cowboy fiets is geoptimaliseerd voor fietsers met een lengte van 165-190 cm.

 2.945,00

Garantie

Onze producten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantie biedt u de zekerheid dat uw aankoop gedurende twee jaar na de aankoopdatum beschermd is tegen eventuele fabricagefouten en technische problemen. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan dekt de garantie zowel de onderdelen als de arbeidskosten voor de noodzakelijke reparaties. Wij streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren, en onze 2 jaar fabrieksgarantie is een weerspiegeling van ons vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Proefrit aanvragen?

Leuk dat je een proefrit op de Cowboy Cruiser ST wil maken! Om je de beste service te bieden, willen we graag weten wanneer je langs komt. Kun je ons laten weten welke datum en tijd het beste voor je uitkomt? We bellen je dan terug om de afspraak te bevestigen.
Datum
Tijd

Cowboy Cruiser ST Personaliseren?

Leuk dat je de geïnteresseerd bent in de Cowboy Cruiser ST Laat je gegevens achter om een afspraak met ons te maken. Samen gaan we op zoek naar de beste uitvoering voor de ultieme ervaring. Met een breed scala aan accessoires en kleurenopties helpen we je om precies datgene te kiezen wat bij jou past, onder het genot van een heerlijke kop koffie.
Personaliseer Cowboy Cruiser ST

Specificiaties

De Cowboy Cruiser ST is een e-bike met ‘step-through’ frame en is daarmee ideaal voor iedereen die iets meer rechtop wil zitten bij het fietsen. De Cowboy e-bikes staan bekend om hun strakke look en geavanceerde technologie. Dankzij deze eigenschappen is de Cowboy ST dé ideale fiets voor in de stad.

AdaptivePower Technologie

De Cowboy e-bikes zijn exclusieve e-bikes met een krachtig design en geavanceerde technologie. Eén van deze bijzondere technologische eigenschappen is de AdaptivePower-technologie. Dankzij de motor met weerstandsfactor levert de Cowboy fiets een constante kracht. Dus wanneer de motorbesturing tijdens het rijden weerstand detecteert, zoals sterke tegenwind of een steile helling, zal de motor automatisch het nodige vermogen leveren zodat je snelheid niet vertraagd wordt. De Performance uitvoering (met riemaandrijving) komt standaard met de AdaptivePower Technologie. U kunt de Core uitvoering (kettingaandrijving) optioneel uitbreiden met Cowboy Connect zodat u profiteert van de AdaptivePower-technologie.

Uitneembare accu

De accu van de Cowboy Cruiser ST is uitneembaar, lichtgewicht en is mooi weggewerkt in het frame. In slechts 3,5 uur is de accu volledig opgeladen. De maximale actieradius is 80 kilometer bij ideale rijomstandigheden. Dankzij de Cowboy App weet je previes wanneer het tijd is om de accu op te laden of over te schakelen naar energie besparen.

Cowboy App

De Cowboy App voorspelt en berekent de resterende autonomie op basis van je rijgedrag. De meldingen worden helder weergegeven op je smartphone die een centrale plaats in neemt als unieke cockpit op je e-bike dankzij de geïntegreerde smartphonahouder. Dankzij de draadloze oplader wordt je telefoon ook nog eens automatisch opgeladen en zit je dus nooit opeens zonder batterij. De Cowboy App navigeert je moeiteloos door de stad en geeft je de exacte locatie van je fiets. De ritstatistieken zijn gemakkelijk af te lezen in heldere overzichten. En via de app kan je in contact komen met andere Cowboy gebruikers. De Cowboy App tilt ‘urban commuting’ naar een hoger niveau en maakt je dagelijkse ritjes nog leuker.

Ingebouwde sensoren en GPS tracking

Controleer of je Cowboy Cruiser ST veilig vergrendeld is in de buurt. Dankzij GPS tracking weet je steeds de exacte locatie van je fiets. Sluit je een diefstalverzekering af? Dan ontvang je meldingen wanneer iemand je fiets probeert te stelen. Dankzij GPS tracking volg je elke beweging van je fiets op de voet. De Cowboy Cruiser ST is tevens uitgerust met crashsensoren. Wanneer deze een val detecteren, zal automatisch je contactpersoon in nood via de app worden geïnformeerd.

Cowboy achterdrager en standaard

Standaard wordt de Cowboy Cruiser ST e-bike geleverd met spatborden. De zijstandaard en achterdrager zijn optioneel te bestelen tegen een meerprijs.

Core of Performance?

U kunt de Cowboy Cruiser ST configureren naar uw eigen wensen. Zo heeft u de keuze tussen de Core of de Performance uitvoering. De basis Core uitvoering komt met een kettingaandrijving, de Premium Performance uitvoering komt met een riemaandrijving en is daarnaast standaard uitgerust met Cowboy Connec