Telefoon Icoon Knop
levante-logo

Levante e-bike E4

De Levante E4 (East wind, 4 beaufort) is de nieuwste standaard op het gebied van elektrisch fietsen. Het model heeft een unisex frame. De fiets combineert een strak design, bewezen Shimano technologie en efficiënte veiligheids features.

De fiets wordt compleet geleverd zoals afgebeeld en is standaard voorzien van een GPS tracker en Shimano E5000 display met batterijstatus, motorstand & snelheidsmeter.

 3.290,00

Garantie

Onze producten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantie biedt u de zekerheid dat uw aankoop gedurende twee jaar na de aankoopdatum beschermd is tegen eventuele fabricagefouten en technische problemen. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan dekt de garantie zowel de onderdelen als de arbeidskosten voor de noodzakelijke reparaties. Wij streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren, en onze 2 jaar fabrieksgarantie is een weerspiegeling van ons vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Proefrit aanvragen?

Leuk dat je een proefrit op de Levante e-bike E4 wil maken! Om je de beste service te bieden, willen we graag weten wanneer je langs komt. Kun je ons laten weten welke datum en tijd het beste voor je uitkomt? We bellen je dan terug om de afspraak te bevestigen.
Datum
Tijd

Levante e-bike E4 Personaliseren?

Leuk dat je de geïnteresseerd bent in de Levante e-bike E4 Laat je gegevens achter om een afspraak met ons te maken. Samen gaan we op zoek naar de beste uitvoering voor de ultieme ervaring. Met een breed scala aan accessoires en kleurenopties helpen we je om precies datgene te kiezen wat bij jou past, onder het genot van een heerlijke kop koffie.
Personaliseer Levante e-bike E4

Specificiaties